(rode naam) Account Deblokkeren

Geblokkeerde account (rode naam in het medewerker overzicht)

Indien de gebruiker te vaak de verkeerde inloggegevens gebruikt wordt het account automatisch geblokkeerd. De medewerker ziet dan bij het inloggen een melding dat het account is geblokkeerd en dat hij/zij contact moet opnemen met de administrator van het Vrijedagen systeem binnen hun eigen organisatie.

In het overzicht van medewerkers wordt deze medewerker in het rood getoond.

rode naam

Als administrator kan je het account van de desbetreffende medewerker weer deblokkeren. Ga naar ‘administratie’ | ‘medewerkers’ en zoek de medewerker op. Ga dan naar het detail van de medewerker en controleer of de link “gebruiker deblokkeren” bovenaan de pagina wordt weergeven. Als dat het geval is klik je op ‘gebruiker deblokkeren’ en de medewerker kan weer inloggen.

gebruiker deblokkeren

Het aantal keer dat het wachtwoord verkeerd ingevuld mag worden kun je instellen via ‘systeem instellingen’ | ‘opties’ onder het tabblad ‘algemeen’. Het betreft de optie ‘aantal foutieve inlogpogingen’.