Activiteiten invoeren

Klik hier om meer te lezen over het klokken van uren in de module tijdregistratie.

Klik hier om meer te lezen over het kalenderoverzicht in het tijdregistratie menu item.

Klik hier om meer te lezen over het invoeren/gebruiken van pasjes of druppels voor het tijdregistratie systeem.

Activiteiten

Deze optie is alleen te zien als de module tijdregistratie wordt gebruikt.
Indien er gebruik wordt gemaakt van de module tijdregistratie komt dit onderdeel onder de ‘stamgegevens’ vrij. In dit onderdeel kunnen activiteiten worden toegevoegd. Deze activiteiten kunnen gekoppeld worden aan de tijdregistraties.

Wanneer er binnen jouw bedrijf gebruikt wordt gemaakt van tijdregistraties kun je de ingevoegde activiteiten koppelen aan handmatige registraties, die werkgevers vervolgens kunnen invoeren bij de kalender onder ‘Tijdsregistratie’ ⇒ ‘Kalender’ in het linkermenu.

Activiteit invoegen

Ga naar ‘Stamgegevens’ ⇒ ‘Activiteiten’. Op de pagina die hier verschijnt kun je klikken op de knop “invoegen”. Het volgende scherm zal verschijnen:

activiteit invoegen

Er kan in het tekstveld een naam worden ingevoerd. Daaronder bevinden zich twee aanpasbare opties: “standaard” en “op kantoor”. De derde optie – “gebruikt in synchronisatie” – kun je niet aanvinken.

• Standaard: Deze optie wordt enkel gebruikt voor één van de verschillende activiteiten. Dit is de activiteit waar standaard handmatig op wordt ingevoerd. Andere activiteiten moeten nog geselecteerd worden.
  • Op kantoor: Deze optie wordt gebruikt als de activiteit zich op het kantoor plaatsvindt. De overige activiteiten zijn dus thuis of op locatie.
  • Gebruikt in synchronisatie: Deze optie is gekoppeld aan het pasjessysteem, als dit in werking is bij jouw bedrijf. Op het moment dat een medewerker het pasje gebruikt om in te klokken, zal deze activiteit worden toegekend. Neem contact op met de support desk als er iets veranderd moet worden met betrekking tot de activiteit die gebruikt wordt voor de pasjesterminal.

Activiteiten

Klik hier om meer te lezen over het klokken van uren in de module tijdregistratie.

Klik hier om meer te lezen over het kalenderoverzicht in het tijdregistratie menu item.

Klik hier om meer te lezen over het invoeren/gebruiken van pasjes of druppels voor het tijdregistratie systeem.