Eigen gegevens: profiel

Klik hier om te lezen wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent.

Klik hier om meer te lezen over het aanstellen van een tijdelijke vervanger als manager.

Profiel

Elke medewerker heeft een eigen profiel waarin de medewerker zelf kan aangeven in welke taal hij/zij de applicatie wil zien, in welke taal de e-mail gestuurd moet worden, of waar hij/zij het wachtwoord kan wijzigen.
Daarnaast is er nog meer informatie te vinden over de medewerker.

Je kunt het profiel inzien door de muis rechtsboven op je naam te houden. Een menu verschijnt dan, waaronder het kopje “profiel”. Klik hierop, je wordt direct naar je eigen profiel geleid.
De volgende informatie staat op het overzicht “profiel” van de gebruiker:

• Naam
  • Functie
  • Afdeling
  • Personeelsnummer
  • E-mail adres
  • Authoriseerder verlof
  • Gebruikersnaam
  • De rollen (medewerker, manager, administrator of systeem beheerder)

Hier kun je de gegevens niet wijzigen. Wijzigingen kunnen enkel doorgevoerd worden door de beheerder, onder het kopje ‘Administratie’ ⇒ ‘Medewerkers’. Vind hier meer informatie over medewerkers wijzigen.

Verder staan er de volgende opties die wel in dit overzicht gewijzigd kunnen worden:

• Taal voor de e-mail(s)
    Hier kun je de taal wijzigen van de te ontvangen e-mails. Je kunt kiezen uit 9 verschillende talen.
  • Taal voor de website
    Hier kun je de taal wijzigen voor je eigen website. Ook hier kun je kiezen uit 9 verschillende talen.
    De administrator kan een algemene taal instellen voor het volledige systeem, maar de individuele taal overheerst hierin.
  • Let op! Deze functie geldt alleen voor gebruikers die ook de manager rol hebben.
    Tijdelijke vervanger:
    Hierin kun je een vervanger kiezen die jouw rechten tot goed en -afkeuren tijdelijk overneemt. Dit wordt voornamelijk gebruikt in tijden van absentie. Het vakje is alleen beschikbaar voor gebruikers met rol van manager en/of beheerder. LET OP! Vanaf het moment dat je dit invoert zal het per direct ingaan!

profiel 1

Klik hier om meer te lezen over het wijzigen van je wachtwoord.

Klik hier om te lezen wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent.

Klik hier om meer te lezen over het aanstellen van een tijdelijke vervanger als manager.