Eigen gegevens: Wachtwoord wijzigen

Klik hier om te lezen wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van je profiel.

Het wachtwoord wijzigen

Ter bescherming van ieders privacy kan iedere gebruiker zelf zijn of haar wachtwoord wijzigen.

Als je als gebruiker je wachtwoord wilt wijzigen, beweeg je muis dan naar je eigen naam in de rechterbovenhoek van het scherm. Zodra je met de muis op je eigen naam staat, verschijnt een klein menu. Hier selecteer je “wachtwoord wijzigen”.

wachtwoord wijzigen
Om het wachtwoord te wijzigen dient eerst het huidige wachtwoord ingevoerd te worden waarmee al was ingelogd.

Vervolgens kan bij ‘nieuw wachtwoord’ het nieuwe wachtwoord ingevoerd worden. Ter bevestiging en het voorkomen van fouten dient het nieuwe wachtwoord nogmaals ingetypt te worden.

Als bovenstaande stappen doorlopen zijn kan op ‘wijzig wachtwoord’ geklikt worden.

wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord is nu gewijzigd.

Afhankelijk van de systeem instellingen van het bedrijf, kan het zijn dat je als medewerker een e-mail binnenkrijgt. Deze e-mail kan ofwel melden dat het wachtwoord gewijzigd is, of kan het ook het wachtwoord mailen. Indien dit niet gewenst is, zul je de systeembeheerder moeten aanspreken om te verzoeken dat het wachtwoord niet naar je gemaild wordt. De beheerder kan dit instellen bij de systeem instellingen.

Klik hier om te lezen wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van je profiel.