Gewerkte uren indienen met een weekstaat

Om een weekstaat in te dienen, moet de week zijn ingevuld met de correcte klokmomenten, dus controleer altijd de tijden voor het indienen van de weekstaat.

Zodra de weekstaat ingediend kan worden, ga je naar ‘Tijdregistratie’ ⇒ ‘Tijdregistratie’. In dit scherm druk je op weekstaten (afgebeeld in het rood) zoals hieronder afgebeeld:

In het scherm nadat er op weekstaten is gedrukt, wordt de huidige week getoond. Bij dit voorbeeld ziet het er als volgt uit:

Bovenaan de pagina tref je aan hoe je gewerkte uren worden verrekend met je rooster, eventuele feestdagen, vrije dagen en toeslaguren.

Indienen

Onderaan de pagina tref je de knop indienen aan. Hiermee kun je de gewerkte uren van een week indienen ter goedkeuring bij je manager.

Voor je indienen van een weekstaat volg je dus de volgende stappen

1. Log in op Vrijedagen
  2. Ga naar Tijdregistratie à Tijdregistratie à Weekstaten
  3. S electeer bovenaan dit scherm de juiste week (nummer)
  4. Controleer of je geregistreerde uren kloppen
  5. Druk onderaan de pagina op indienen