Gewerkte uren indienen met een weekstaat

Ga naar ‘Tijdregistratie (bovenaan de pagina)’ ⇒ ‘Weekstaten’ ⇒ ‘Weekstaat’.

Om een weekstaat in te dienen, moet de week zijn ingevuld met de correcte klokmomenten, dus controleer altijd de tijden voor het indienen van de weekstaat.

Een beheerder kan instellen of kloktijden nog mogen worden aangepast van een specifieke week, nadat de weekstaat is ingediend via;
‘Instelling (tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Tijdregistratie’ ⇒ ‘Algemeen’

Een beheerder zal eerst een voltooide weekstaat moeten verwijderen, voordat tijden in deze week weer kunnen worden aangepast.
Als een manager of beheerder een ingediende weekstaat afkeurt, kunnen de tijden ook weer worden aangepast.

Zodra de weekstaat ingediend kan worden, ga je naar ‘Tijdregistratie (bovenaan de pagina)’ ⇒ ‘Weekstaten’ ⇒ ‘Weekstaat’.

In het scherm wordt de huidige week getoond. Bij dit voorbeeld ziet het er als volgt uit:

Bovenaan de pagina tref je aan hoe je gewerkte uren worden verrekend met je rooster, eventuele feestdagen, vrije dagen en toeslaguren.

Indienen

Onderaan de pagina tref je de knop indienen aan. Hiermee kun je de gewerkte uren van een week indienen ter goedkeuring bij je manager.

Voor je indienen van een weekstaat volg je dus de volgende stappen

1. Log in op Vrijedagen
  2. Ga naar ‘Tijdregistratie (bovenaan de pagina)’ ⇒ ‘Weekstaten’ ⇒ ‘Weekstaat’.
  3. Selecteer bovenaan dit scherm de juiste week (nummer)
  4. Controleer of je geregistreerde uren kloppen
  5. Druk onderaan de pagina op ‘Indienen’