Herberekenen van saldi

Indien je een wijziging in een bestaand dienstverband toepast of een contract wordt met terugwerkende kracht aangepast dan is het van belang dat je dit doorberekend op het saldi van medewerkers.

Dit is op twee manieren mogelijk. Je kunt saldi herberekenen voor alle medewerkers tegelijk of per medewerker individueel.

1.  Om het saldo individueel her te berekenen, ga je naar ‘Overzicht’ Medewerker saldi en klik hier op de naam van gewenste medewerker. Selecteer in dit scherm het juiste jaar, en klik op ‘Saldo herberekenen.
  2. Om het saldi voor alle medewerkers tegelijk her te berekenen ga je naar ‘Instellingen (tandwiel icoon rechtsboven’ ⇒ ‘Stamgegevens’ Boekjaren’. Selecteer in dit scherm het juiste jaar, en klik op ‘Saldo herberekenen.Via het dropdownmenu naast ‘Medewerkers‘ is het ook mogelijk om een individuele medewerker te selecteren om het saldo her te berekenen.

Via de berekening kun je controleren of het nu goed staat.