Hoe kan ik de app of mobiele versie van Vrijedagen gebruiken?

Gebruik Vrijedagen nu ook onderweg op je eigen toestel. Om Vrijedagen op je smartphone of tablet te gebruiken heb je 2 opties;

1. Gebruik de app om in te loggen.
  2. Start de browser van je tablet of smartphone en type in de adresbalk uw bedrijfsspecifieke URL in. Dit is hetzelfde adres als de desktopversie. Om in de mobiele omgeving te komen, is het vervolgens van belang om nog /mobile achter het adres te plaatsen.

Mobiele versie: https://uwDomein.vrijedagen.nl/mobile

Desktop versie: https://uwDomein.vrijedagen.nl

inlog

Lees hier hoe je de app & mobiele versie het beste kunt gebruiken!

Let op! De mobiele versie en de app zijn alleen beschikbaar als je gebruik maakt van Vrijedagen professional of als jullie bedrijf de losse extra module heeft opgenomen. Neem bij twijfel contact op met de Vrijedagen beheerder van jouw firma. Deze legt het graag aan je uit.