Hoe log je in op meerdere administraties met dezelfde gebruikersnaam? (Medewerker)

Klik hier om te lezen hoe je als beheerder kunt instellen dat een gebruiker bij meerdere administraties kan inloggen met dezelfde gebruikersnaam.

Klik hier om meer te lezen over het switchen tussen administraties.

Klik hier om meer te lezen over het veranderen van de naam van de administratie als beheerder.

Wanneer je met je bedrijf gebruikt maakt van meerdere administraties, is het mogelijk om als gebruiker in te loggen met dezelfde inloggegevens voor verschillende administraties. Dit noemen we de administratie overkoepelende gebruiker. Op deze manier kun je snel en eenvoudig switchen tussen de verschillende administraties waar je toegang toe hebt.

Klik hier om te lezen hoe je als beheerder kunt instellen dat een gebruiker bij meerdere administraties kan inloggen met dezelfde gebruikersnaam.

Klik hier om meer te lezen over het switchen tussen administraties.

Klik hier om meer te lezen over het veranderen van de naam van de administratie als beheerder.