Inloggen op Vrijedagen.nl

Welkom! Vrijedagen_Logo_olKlein-e14109438923761

Inloggen

Via een e-mail heb je een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen om te kunnen inloggen bij een specifieke URL (webadres) van Vrijedagen.nl. Door middel van de link die ook in deze e-mail staat, die alleen van toepassing is voor het bedrijf waar je werkt, kom je bij het inlogscherm. Log in met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Na het inloggen kom je op de startpagina, zoals hieronder weergeven:start page manager