Kalenderoverzicht

Afhankelijk van de rechten die je hebt gekregen voor het inzien van verlof van collega’s, kun je in het kalenderoverzicht zien wie van jouw collega’s vrij zijn van je eigen afdeling of het hele bedrijf.

Door bij kalenderweergave ‘alleen eigen medewerkers’ te selecteren zie je alleen de medewerkers voor wie je aanvragen kunt goed- en/of afkeuren. Je kunt in dit overzicht ook op de namen van de medewerkers klikken om hun verlofsaldo in te zien.

Lees hier meer over het kalenderoverzicht.

[pdf-lite page=”29, st_kb” toc=”true” icon=”3″]