Klokken via de time terminal (met een druppel of een pasje)

Als zo’n terminal bij jullie is geïnstalleerd en je bent voorzien van een pasje of druppel dan kun je ook tijd registreren via deze terminal.

Pasje en druppel

Je kunt nu bij binnenkomst de time terminal op ‘In’ zetten, dat is de linkerboven-knop, en je pasje aanbieden. De time terminal toont dan jouw in het scherm. Wanneer je weer naar huis gaat, of eventueel pauze gaat houden, dan kun je de time terminal op ‘out’ zetten en je pas weer scannen. Het systeem heeft dan een begintijd en eindtijd van je gewerkte uren. Deze tijden blijven in het systeem staan en kunnen aangevuld worden met handmatig geregistreerde tijden.

Aan het einde van je werkweek kun je je gewerkte uren vastleggen, door ze in te dienen via Tijdregistratie –> Tijdregistratie –> weekstaten