Makkelijk switchen tussen verschillende administraties met dezelfde gebruikersnaam

Klik hier om te lezen hoe je als beheerder kunt instellen dat een gebruiker bij meerdere administraties kan inloggen met dezelfde gebruikersnaam.

Klik hier om meer te lezen over het veranderen van de naam van de administratie als beheerder.

Gemakkelijk switchen tussen administraties

Vanaf vandaag is het een stuk makkelijker om te schakelen tussen verschillende administraties (met dezelfde inlog gegevens). Het is niet langer meer nodig om hiervoor uit te loggen. Volg hiervoor de volgende stappen;

1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Selecteer de juiste administratie.

Klik hier om te lezen hoe je als beheerder kunt instellen dat een gebruiker bij meerdere administraties kan inloggen met dezelfde gebruikersnaam.

Klik hier om meer te lezen over het veranderen van de naam van de administratie als beheerder.