Nieuwsbrief Mei 2016

In deze editie nemen we nieuwe functionaliteiten van de Vrijedagen de App onder de loep.

Doen we een belangrijke mededeling over de taskrunner!

Kondigen we het nieuwe aanvragen scherm aan.

Het Nieuwe Aanvragen Scherm is (bijna) een feit

Het meest gebruikte scherm van Vrijedagen gaat veranderen. Het aanvragen scherm heeft een opknapbeurt gekregen waarbij we nieuwe functionaliteit hebben toegevoegd en oude functionaliteit hebben verbeterd. De volgende verandering zullen in juni worden doorgevoerd;

• In een aanvraag verschillende verloftypes tegelijk gebruiken
  • Beter inzicht direct in de aanvraag over welk deel van het saldo er wordt gebruikt, zoals bijvoorbeeld het wettelijk of het bovenwettelijk deel van het verlof
  • Het uiterlijk heeft een opfrisbeurt gekregen

aanvragen

Dit scherm is uitgebreid getest en ook al in gebruik bij enkele klanten. Laat ons weten wat je ervan vindt!

De app krijgt een upgrade

We hebben de functionaliteit van de app uitgebreid en verbeterd. Dit zal zeer spoedig worden doorgevoerd.

Vanaf volgende maand wordt het mogelijk in de mobiele omgeving voor Managers en beheerders om aanvragen goed te keuren en medewerkers ziek te melden!

De vrijedagen App is al enige tijd beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store beschikbaar.
Iedere medewerker heeft nu zijn of haar verlof saldo altijd bij de hand, heeft direct inzicht in de bezetting van de afdeling en kan snel bepalen wanneer hij / zij het beste vrij kan nemen.

playstore appstore

Wat veranderd er:

–             Managers kunnen via de app nu ook aanvragen goedkeuren

–             Voor Managers en beheerders wordt het mogelijk om mobiel ziek te melden

–             Het uiterlijk heeft een opfrisbeurt gekregen

–             De app wordt stabieler en intuïtiever

Hoe kom je eraan:

Upgrade nu je account naar Professional of schaf de losse module aan voor de mobiele omgeving. Stuur ons een e-mail als je ook interesse hebt om dit ook voor jouw medewerkers en managers mogelijk te maken. Je krijgt dan een heldere offerte waarin je kunt aangeven of je alleen de App wilt of ook de upgrade naar de Professional versie wilt.

Dit jaar gaat Vrijedagen nog meer op de mobiele toer. Er zullen deze zomer nog extra mogelijkheden worden toegevoegd aan de mobiele omgeving waar we je van op de hoogte zullen stellen in de volgende nieuwsbrieven.

Het laadscherm laat niet langer op zich wachten…

Collectieve/grote opdrachten zoals het jaar verwerken voor alle medewerkers is overzichtelijker gemaakt met een nieuwe functionaliteit genaamd de taskrunner. In het filmpje van de jaarverwerking kun je de taskrunner in werking zien.

De taskrunner is een informatief laadscherm. De taskrunner zorgt ervoor dat je terugkoppeling van de voortgang krijgt in het scherm over de uitvoering van de taak op de server in de cloud. Op deze manier weet je dus hoever je opdracht al is doorgevoerd voor alle betrokken medewerkers.

taskrunner verlofregistratie

De volgende functies worden nu via de taskrunner uitgevoerd:

+ Herberekenen van alle medewerkers/per afdeling
+ Nieuw jaar aanmaken
+ Jaar verwerken
+ Jaar heropenen

In de toekomst zullen we steeds meer processen met de taskrunner regelen, zodat alle processen nog stabieler en duidelijker werken. Laat het ons weten als er een functie is die je nu al graag met de taskrunner wenst te gebruiken.

banner_1

Met VrijedagenNu willen wij je periodiek informatie geven hoe je meer uit de Vrijedagen applicatie kunt halen.

Vrijedagen.nl staat niet stil. Elke dag werken programmeurs aan het verbeteren van de Vrijedagen applicatie. We hebben gemerkt dat gebruikers met plezier met onze applicatie werken. Echter krijg je vaak niet mee wat er zoal mogelijk gemaakt wordt om de verlof of tijd registratie nog efficiënter te maken.

Door periodiek, proactief te voorzien van informatie die veelal ook op onze website (www.vrijedagen.nl) of op onze supportpagina (https://support.vrijedagen.nl/) te vinden is willen wij de gelegenheid geven om meer uit Vrijedagen.nl te halen.

In de komende edities gaan we in op:

• Nieuwe Updates en ontwikkelingen
  • Vernieuwde modules
  • De integratie met uren en tijdregistratie
  • Het Vrijedagen Partner Programma
  • Tevens zullen we functies gaan voorzien van instructie video’s
  • Er komt een webshop waarin je makkelijk zelf extra modules en licenties kunt aanschaffen.

Met Vriendelijke groet
Het Vrijedagen team