Openstaande aanvragen

Als medewerker doe je verlofaanvragen. Om goed op de hoogte te blijven van welke aanvragen al gekeurd zijn door je manager, en welke nog openstaan, is de pagina “Openstaande aanvragen” ideaal om hier inzicht in te verkrijgen.

Je komt bij de openstaande aanvragen door in het linkermenu naar ‘Overzicht’ ⇒ ‘Openstaande aanvragen’ te gaan. In dit overzicht zijn de openstaande aanvragen te zien die je reeds ingevoerd hebt, maar die nog niet gekeurd zijn. Het startscherm ziet er als volgt uit:

Selecteer het icoontje “detail” voor de aanvraag om de gegevens van de aanvraag te bekijken. Je kunt hier ook de aanvraag wijzigen of annuleren.

Hier zie je de aanvraaginformatie staan zoals het opgegeven is. Klik op annuleren als je de aanvraag wilt verwijderen, een melding dat er een aanvraag is geweest blijft dan wél staan. Je kunt op wijzigen klikken als je het wilt aanpassen. Je wordt vervolgens naar een scherm gestuurd dat eruit ziet als het aanvraagscherm. Lees hier meer over het aanpassen of wijzigen van een aanvraag.