Rapportage: Medewerker uit-dienst

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Medewerker uit-dienst rapport

Als je wilt weten welke medewerkers uit dienst gaan en in welke maand dit gaat gebeuren, kun je een “uit-dienst rapport” opvragen via ‘Instellingen (tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Rapportage’ ‘Medewerker uit dienst’.
Hier voer je enkel het jaar en de maand in, en dan klik je op ‘Toon rapport’.
De medewerkers die dan naar voren komen hebben een uit-dienst datum gepland staan in dat jaar en die maand.

Hierboven wordt een voorbeeld van een uitgedraaid rapportage getoond. Bovenin zie je verschillende kopjes zoals Naam, Actief enz.

Naam: Hier vindt je de naam van de medewerkers in terug.

Uit dienst: Hier vindt je de uit dienstdatum van de medewerkers in terug.

Actief: Hier kan je terugvinden of de medewerker nog actief staat en dus nog een licentie gebruikt.

Filters instellen

• Jaar; Kies hier het jaar waar je inzage op wilt hebben.
  • Maand; Kies hier de maand waar je inzage op wilt hebben.