Rapportage: Ziekmeldingen

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Ziekmeldingen rapport

Middels deze rapportage is het mogelijk om inzicht te verkrijgen in alle ziekmeldingen die gedaan zijn per periode, medewerker, manager, of afdeling. Je kunt dit rapport inzien via ‘Rapportage’ ⇒ ‘Ziekmeldingen rapport’.

ziekmeldingen-rapportage

Er kan gekozen worden om de ziekmeldingen te laten zien voor een bepaalde medewerker, de medewerkers onder een bepaalde manager, en de medewerkers van een bepaalde afdeling. Voor een overzicht van alle ziekmeldingen tijdens een bepaalde periode kun je deze op – please select – laten staan. Kies bij periode de begindatum en einddatum waartussen je de ziekmeldingen wilt inzien.

Selecteer vervolgens ‘toon rapport’ of ‘exporteren’ om het resultaat in te zien.

ziekmeldingen-rapport