Registratie Assistent Stap 2

Stap 2:

Bij deze stap vult u uw huidige inloggegevens in. Dit zijn de gebruikersnaam en het wachtwoord die u altijd heeft gebruikt om bij VrijeDagen in te loggen. Met deze gegevens kunnen wij uw data opzoeken.

Als u uw gebruikersnaam niet weet, of het e-mailadres die aan uw account gekoppeld is, ga dan naar de beheerder van de VrijeDagen applicatie binnen uw bedrijf (meestal de HR afdeling). Die kunnen in het systeem deze gegevens opzoeken.

Klik op de knop “Volgende” om verder te gaan met de registratie, of klik op “Opnieuw beginnen” om opnieuw te beginnen. Let op! Als u op “Opnieuw beginnen” klikt wordt de data die u eerder had ingevuld niet bewaard.

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg over Stap 1.

Klik hier om naar de uitleg over Stap 3 te gaan.

Klik hier voor een overzicht van de Registratie Assitent uitleg.