Registratie Assistent Stap 5

Stap 5:

Bij deze stap vult u uw (nieuwe) wachtwoord in, en nogmaals ter bevestiging. Vul hier dus tweemaal hetzelfde wachtwoord in. Uw nieuwe wachtwoord mag hetzelfde zijn als het oude, mits deze aan de eisen voldoet. Het wachtwoord moet bevatten;

1. minimaal een cijfer
  2. een niet alfanumeriek teken (@$!%*?&()#)
  3. een hoofdletter
  4. een kleine letter

Met dit wachtwoord kunt u na voltooiing van de registratie inloggen in de VrijeDagen website en apps.

U kunt dit wachtwoord later aanpassen in uw profiel als u ingelogd bent, door middel van een reset link die je in een e-mail ontvangt.

Klik op de knop “Volgende” om verder te gaan met de registratie, of klik op “Opnieuw beginnen” om opnieuw te beginnen. Let op! Als u op “Opnieuw beginnen” klikt wordt de data die u eerder had ingevuld niet bewaard.

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg over Stap 1.

Klik hier om naar de uitleg over Stap 6 te gaan.

Klik hier voor een overzicht van de Registratie Assistent uitleg.