Registratie Wizard Stap 3

Stap 3:

Bij deze stap krijgt u de gegevens te zien die zijn gevonden aan de hand van de ingevulde inloggegevens bij Stap 2. Controleer goed of dit uw gegevens zijn. Later in het registratieproces kunt u uw gebruikersnaam, e-mailadres, en wachtwoord veranderen. De rest van de gegevens kunt u aanpassen in uw profiel als u eenmaal ingelogd bent.

<snip>

Klik op de knop “Volgende” om verder te gaan met de registratie, of klik op “Opnieuw beginnen” om opnieuw te beginnen. Let op! Als u op “Opnieuw beginnen” klikt wordt de data die u eerder had ingevuld niet bewaard.

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg over Stap 1.

Klik hier om naar de uitleg over Stap 4 te gaan.

Klik hier voor een overzicht van de Registratie Wizard uitleg.