Registratie Assistent Stap 3

Stap 3:

Bij deze stap krijgt u de gegevens te zien die zijn gevonden aan de hand van de ingevulde inloggegevens bij Stap 2. Controleer goed of dit uw gegevens zijn. Later in het registratieproces kunt u uw gebruikersnaam, e-mailadres, en wachtwoord veranderen. De rest van de gegevens kunt u aanpassen in uw profiel als u eenmaal ingelogd bent.

Klik op de knop “Volgende” om verder te gaan met de registratie, of klik op “Opnieuw beginnen” om opnieuw te beginnen. Let op! Als u op “Opnieuw beginnen” klikt wordt de data die u eerder had ingevuld niet bewaard.

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg over Stap 1.

Klik hier om naar de uitleg over Stap 4 te gaan.

Als je de assistent was begonnen met het koppelen van je Google of Microsoft account, dan was dit ook meteen de laatste stap en kan je nu beginnen met in te loggen met je nieuwe gegevens.

Klik hier voor een overzicht van de Registratie Assistent uitleg.