Registratie Assistent Stap 4

Stap 4:

Bij deze stap vult u uw (nieuwe) gebruikersnaam en e-mailadres in. Uw nieuwe gebruikersnaam mag hetzelfde zijn als de oude, mits deze aan de eisen voldoet. De gebruikersnaam moet minimaal 4 tekens bevatten, en moet uniek zijn binnen de administratie. Deze gebruikersnaam wordt aan uw bestaande VrijeDagen gegevens gekoppeld wanneer u de registratie heeft doorlopen.

Let op! Vul zorgvuldig uw e-mailadres in. U krijgt op dit adres de bevestigingsmail om de registratie te voltooien, evenals verdere communicatie die via VrijeDagen wordt verstuurd.

U kunt dit e-mailadres en de gebruikersnaam later aanpassen in uw profiel als u ingelogd bent.

Klik op de knop “Volgende” om verder te gaan met de registratie, of klik op “Opnieuw beginnen” om opnieuw te beginnen. Let op! Als u op “Opnieuw beginnen” klikt wordt de data die u eerder had ingevuld niet bewaard.

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg over Stap 1.

Klik hier om naar de uitleg over Stap 5 te gaan.

Klik hier voor een overzicht van de Registratie Assistent uitleg.