Registratie Wizard

Registratie

Het VrijeDagen team is bezig geweest met verbeterde beveiliging en authenticatie binnen de applicatie. Dit betekent dat alle VrijeDagen gebruikers opnieuw een registratieprocedure moeten doorlopen. De procedure verloopt door middel van een wizard: een stapsgewijze online procedure die per stap uitlegt wat u moet doen. Dit proces is nodig omdat we nieuwe eisen hebben gesteld aan de gebruikersnamen en wachtwoorden. Hierdoor wordt de VrijeDagen applicatie veiliger en betrouwbaarder.

Voor gedetailleerde informatie en uitleg over de verschillende stappen in de registratie wizard, zie de support pagina’s hieronder:

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik me registreren als ik al inloggegevens heb?

Er zijn verbeteringen in authenticatie en beveiliging doorgevoerd, waardoor de inloggegevens van alle gebruikers aan bepaalde eisen moeten voldoen. VrijeDagen werkt nu bijvoorbeeld met sterke wachtwoorden. Dat betekent dat wachtwoorden minimaal een cijfer, een niet alfanumeriek teken (!@#$ etc.), een hoofdletter en een kleine letter moeten bevatten. Deze wachtwoorden zijn veiliger en kunnen minder makkelijk achterhaald worden. Doordat eisen zoals deze hebben gesteld moeten wij zorgen dat alle gebruikers hieraan voldoen.

Moet ik elke keer als ik wil inloggen deze registratie wizard doorlopen?

Nee, je hoeft deze registratie procedure maar één keer te doorlopen. De gebruikersnaam, of e-mailadres, en het wachtwoord dat je bij deze registratie invult kan later gebruikt worden om in de VrijeDagen omgeving in te loggen.

Klik hier om naar de uitleg over Stap 1 te gaan.