Systeem instellingen: Algemene opties

Klik hier om meer te lezen over de aanvullende opties.

Klik hier om meer te lezen over de verloftype koppelingen opties.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van licentie informatie.

Algemeen

Alle instellingen die onder het tabblad algemeen staan

Eerste dag van het boekjaar
Hiermee geef je aan per wanneer het verlofsaldo uitgegeven wordt aan de medewerkers. Het getal geeft aan welke dag van de maand dit is.

Maand van eerste dag boekjaar
Hiermee geef je aan per wanneer het verlofsaldo uitgegeven wordt aan de medewerkers. Is dit per 1 januari dan laat je dit staan op 1, anders pas je dit aan.

Aantal dagen dat men een aanvraag kan annuleren of wijzigen
Hierbij geldt ook dat je het aantal dagen kunt instellen dat men een aanvraag kan intrekken of wijzigen vanaf het moment dat de aanvraag is ingediend. Indien dit op -1 staat kan men altijd de aanvraag nog intrekken of wijzigen.

Taal
Hier kun je de algemene voertaal instellen voor de website en e-mails. Deze taal instelling kan gewijzigd worden door de individuele medewerkers naar een taal die enkel voor die specifieke medewerker geldt. Dit kan de medewerker doen onder het kopje “profiel”. Dit is te vinden onder de medewerkersnaam.

Toon saldo in
Hier kun je de basis instelling ingeven voor het tonen van het saldo. Dit zal de standaard instelling worden voor het tonen van het saldo. Desgewenst kan er in het dienstverband zelf nog worden aangegeven hoe het saldo moet worden getoond per verloftype. Indien dit op ‘standaard’ blijft staan zal het verloftype worden getoond volgens de instelling die je bij de systeeminstellingen hebt ingesteld.

CSV-Scheidingsteken
Selecteer het juiste scheidingstype voor CSV-bestanden voor uw bedrijf. Deze optie is alleen nuttig voor rapportagedoeleinden wanneer u exporteer selecteert in plaats van toon (het rapport).

Verstuur mail

Door deze optie uit te zetten zal er geen e-mails worden verstuurd van aanvragen, keuringen en ziektemeldingen. Het is erg wenselijk deze optie uit te zetten zolang je bezig bent met de inrichting van de website, zo worden er geen meldingen verstuurd van het aanmaken van een medewerker, aanvragen en saldo aanpassingen. Zodra je live gaat wordt deze optie aangezet.

Sla deze wijzigingen op voordat je naar het volgende tabblad aanvullend gaat.

Klik hier om meer te lezen over de aanvullende opties.

Klik hier om meer te lezen over de verloftype koppelingen opties.

Klik hier om meer te lezen over het inzien van licentie informatie.