Systeem instellingen: ziekmeldingen

Klik hier om meer te lezen over algemene opties.

Klik hier om meer te lezen over de aanvullende opties.

Klik hier om meer te lezen over de verloftype koppelingen opties.

Ziekmeldingen

Alle instellingen (tandwiel icoon rechtsboven) die onder het tabblad ziekmeldingen staan. Let op! Dit tabblad is alleen zichtbaar indien de module ziekmelden geactiveerd is.
Stuur mail naar manager bij ziekmelding
Met deze optie kan aangegeven worden dat er een e-mail wordt verstuurd naar de manager als er een ziekmelding gedaan wordt in het systeem. In dit geval betreft het de manager die aan de desbetreffende medewerker is gekoppeld. Wie dit is kun je opzoeken en eventueel veranderen in het medewerker wijzigen scherm.
Standaard informeren
In dit tekstvak kun je één of meerdere e-mailadres(sen) invullen waarnaar een e-mail verstuurd moet worden als er een ziekmelding gedaan wordt in het systeem. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn indien een HR medewerker verantwoordelijk is voor het bijhouden van ziekmeldingen, of als er gewerkt wordt met een vaste Arbo-arts.
Toon de ziekmeldingen op de home pagina
Met deze optie kun je aangeven dat voor alle gebruikers op het startscherm getoond wordt welke medewerkers ziek zijn gemeld.