Tijdelijke vervanger

Klik hier als je een beheerder bent, en meer wilt weten over de instellingen van tijdelijke vervangers.

Een tijdelijke vervanger aanstellen

In het navigatiemenu bij ‘eigen gegevens’ kun je bij ‘profiel’ een tijdelijke vervanger aanstellen

Bij tijdelijke afwezigheid, bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. Ga hiervoor met je muis/cursor naar de rechterbovenhoek van het scherm. Zweef vervolgens met je muis over welkom en druk op ‘profiel’ om naar het scherm van je persoonlijke profiel te gaan.

tijdelijke vervanger 1

Vanaf het moment dat je deze tijdelijke vervanger selecteert gaan dan ook alle aanvragen naar de geselecteerde manager toe, je zult hier geen bericht meer van krijgen.

tijdelijke vervanger 2

Mocht je toch berichten willen blijven ontvangen dan kan de Vrijedagen beheerder dit voor je instellen via het medewerker wijzigen scherm in de manager tab. Klik hier als je een beheerder bent, en over deze instellingen meer wilt weten.

tijdelijke vervanger 3

Zodra je weer terug bent van vakantie of ziekte, kan dit weer ongedaan gemaakt worden in dezelfde schermen als waar je het hebt ingesteld.

Klik hier als je een beheerder bent, en meer wilt weten over de instellingen van tijdelijke vervangers.