Vervaldatum wettelijk verlof wijzigen

Vervaldatum wijzigen / andere vervaldatum dan 1 juli

Indien de vervaldatum een andere datum moet zijn dan 1 juli dan is het mogelijk om de vervaldatum te wijzigen naar een latere datum. Om dit te wijzigen ga je naar menu item ‘Vrijedagen’ ⇒ ‘Overzicht’ ⇒ ‘Medewerker Saldi’‘ en selecteer je daar de desbetreffende medewerker. Klik vervolgens door naar de details van het betreffende verloftype van deze medewerker. Hier staat de mutatie “vervallen verlof mutatie” . Door op het potloodje te klikken kun je in het scherm dat verschijnt de vervaldatum veranderen. Dit kan tot maximaal 31 december!