Time terminal installatie

Voor het (her)installeren van de time terminals, volg deze instructies

Aan de onderkant van de time terminal zie je dat deze met schroeven aan de muur is bevestigd. Deze schroeven moeten eerst worden losgedraaid.
De rode pijltjes in de onderstaande foto geven aan waar de schroeven zich bevinden.

Voordat je de time terminal volledig uit de muur kunt verwijderen, moeten de kabels eerst losgekoppeld worden.

Je kan de time terminal voorzichtig naar buiten trekken om de kabels te verwijderen, om dit eenvoudiger te maken kun je eventueel met het kliksysteem de achterkant van de behuizing loshalen.

In de onderstaande foto’s zie je hoe de time terminal er aan de achter- en binnenkant uitziet, de rode pijltjes geven aan waar de achterkant vastzit door middel van het kliksysteem.

Nadat de verbonden kabels zijn verwijderd, kun je de time terminal uit de muur halen. Om een nieuwe time terminal te installeren, volg dan deze instructies in omgekeerde volgorde.