Download de app in de Apple App Store & Google Play Store

De app kun je op de volgende twee manieren installeren;

1. Download de app via de onderstaande link of ga via je mobiel naar de App Store;
    Google Play Storeandroid-logoApple App StoreApple-Rainbow-icon
  2. Of zoek in de Apple App Store of Google Play Store naar Vrijedagen.nl en druk op installeren.

Lees hier hoe je de app het beste kunt gebruiken!

Let op! De mobiele versie van Vrijedagen is alleen beschikbaar als je gebruik maakt van Vrijedagen professional of als jullie bedrijf de losse extra module voor de mobiele omgeving heeft toegevoegd. Neem bij twijfel contact op met de Vrijedagen beheerder van jouw firma. Deze legt het graag aan je uit.