Hoe werkt de app?

Wat kan je ermee:

Dit gaat als volgt:

1. log in op de mobiele omgeving
  2. De mobiele versie werkt op de reeds bekende, persoonlijke, vaste gebruikersnaam & wachtwoord. Voer deze in en maak een keus tussen Nederlands of Engels. Dit inloggen hoef je maar éénmalig te doen. Stap 3 wordt dus in het vervolg overgeslagen. Je kan altijd terug naar dit scherm door in een van de onderstaande schermen op uitloggen te drukken.
  3. Op de startpagina kun je zien wie er met verlof zijn en hoeveel saldo je nog hebt. Door op de Aanvragen-knop te drukken, kun je een aanvraag voorbereiden via het kalender overzicht.
  4. In het kalenderoverzicht kun je via de blauwe puntjes zien of er collega’s zijn die deze dag vrij zijn. Rode puntjes geven aan dat je die dag zelf al vrij bent.Selecteer één of meerdere dagen en druk op Doorgaan om voor die dag een verlof aanvraag in te dienen.

5. Vul vervolgens je voorkeuren voor deze dagen in en druk op Aanvraag om de aanvraag te voltooien.

6. Gefeliciteerd! Je aanvraag is nu ingevoerd en ligt nu bij je manager ter goedkeuring!

De manager kan nu de aanvraag (goed)keuren door in de app the drukken op Keuren op het hoofdscherm of door in te loggen op de desktop omgeving.

Let op!

De mobiele versie en de app zijn alleen beschikbaar als je gebruik maakt van Vrijedagen professional of als jullie bedrijf de losse extra module heeft opgenomen. Neem bij twijfel contact op met de Vrijedagen beheerder van jouw firma. Deze legt het graag aan je uit.