API documentatie (koppelen)

Deze opties zijn alleen beschikbaar in het professionele pakket of als je de API module apart staat geactiveerd op jullie VrijeDagen database.

In 2 stappen koppel je andere software pakketten aan het VrijeDagen pakket.

Stap 1

Voor alle Professional gebruikers van Vrijedagen.nl is er een API koppeling beschikbaar waarmee andere applicaties aan jullie Vrijedagen systeem kan worden gekoppeld. Oftewel, de techniek om te koppelen is beschikbaar. Jullie moeten alleen nog wel zelf de koppeling bouwen.

API Mutaties (NL)

API-RetrieveAdminAndFilterEmp

API-RetrieveAuthorisationAccessToken

LeaveDays OData API

LeaveDays REST-API

Medewerkers op basis van administratie (API)

OAuth 2.0 VrijedagenAPI documentatie

Stap 2

Indien je zover bent om te koppelen heb je een client-id en client-secret nodig (zie documentatie). Neem hiervoor contact op met de VrijeDagen support afdeling en zij zullen je hiervan spoedig voorzien.