API documentatie (koppelen)

Deze opties zijn alleen beschikbaar in het professionele pakket of als je de API module apart staat geactiveerd op jullie VrijeDagen database.

Voor alle Professional gebruikers van Vrijedagen.nl is er een API koppeling beschikbaar waarmee andere applicaties aan jullie Vrijedagen systeem kan worden gekoppeld. Oftewel, de techniek om te koppelen is beschikbaar. Jullie moeten alleen nog wel zelf de koppeling bouwen. De documentatie over deze API, samen met de benodigde client-id en client-secret (wat verder in de documentatie uitgelegd wordt) kan opgevraagd worden bij de VrijeDagen support afdeling. Die zullen je hiervan spoedig voorzien.