De VrijeDagen App installeren op het bureaublad van je smartphone of tablet

iPad of iPhone

1. Start de Safari browser (Chrome wordt niet ondersteund)
  2. Ga naar uw vrijedagen omgeving en log in, of ga naar https://m.vrijedagen.nl
  3. Na inloggen wordt gevraagd de mobiele omgeving te openen, sta deze toe en de installatie wordt gestart.
  4. Een pictogram met omhoog wijzende pijl biedt een extra keuzemenu.
  5. Kies hier “zet op beginscherm.” In het vervolgscherm kun je het te gebruiken icoon kiezen en de naam. Zodra je op “toevoegen” drukt wordt Safari gesloten en word je naar je nieuwe pictogram gebracht.

Android

1. Start de Chrome browser
  2. Ga naar uw vrijedagen omgeving en log in, of ga naar https://m.vrijedagen.nl
  3. Na inloggen wordt gevraagd de mobiele omgeving te openen, sta deze toe en de installatie wordt gestart.
  4. Via de 3-stippen knop in de rechterbovenhoek vind je de “toevoegen aan startscherm” optie.
  5. Kies hier de naam voor de toepassing, waarna het pictogram wordt toegevoegd aan je startscherm.