Historie inzien van ziekmeldingen

Hoe kun je de geschiedenis inzien van ziekmeldingen van één of meerdere gebruikers?
Om een historie in te kunnen zien van alle ziekmeldingen ga je naar ‘Ziektedagen (bovenaan de pagina) ⇒ ‘Overzicht’ ⇒ ‘Geschiedenis’.

Kies het jaar en eventueel de medewerker waarvan u de ziekmeldingen wil terugzien.

Indien u geen medewerker selecteert, ziet u alle ziekmeldingen in dat jaar. Selecteer een medewerker om van deze persoon specifiek de ziekmeldingen te bekijken.