Manager autoriseren voor ziekmelden

De manager autoriseren om ook ziekmeldingen te registreren

De beheerder van het systeem is altijd bevoegd om medewerkers ziek / beter te melden. Echter, de administrator kan ook besluiten om managers de mogelijkheid te geven om zijn/haar medewerkers als ziek te registeren. Deze functie kun je voor elke manager apart aan of uitzetten. Om dit te doen, ga je als administrator in het menu naar ‘Instellingen (Tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Gebruikers’ ⇒ ‘Overzicht’. Hier selecteer je de manager die de bevoegdheid mag (of niet meer mag) ontvangen. Zodra je de manager hebt geselecteerd klik je op het tabblad “manager”. Hier staat de optie “kan ziek melden”. Deze functie kun je aan of uitzetten.