Nieuwsbrief Augustus 2016

In deze editie kondigen we het nieuwe jaar aan

Doen we een belangrijke mededeling over administratieve mutaties

Laten we de nieuwe supportomgeving zien

Alvast de beste wensen voor 2017!

Bespaar jezelf tijd en moeite en maak 2017 aan in het Vrijedagen systeem. Door het nieuwe jaar aan te maken krijgen alle medewerkers alvast het saldo waar ze volgend jaar recht op hebben. Op deze manier ben je de stroom vragen vanuit het personeel voor.

Rond deze tijd begint namelijk een grote groep medewerkers met het plannen en reserveren van de vakanties van volgend jaar.

Administratieve Mutaties uitgebreid

Het handmatig bij- en afboeken van saldi met een administratieve mutatie is soms nodig. De functionaliteit hiervan hebben we uitgebreid en daar wilden we je graag even op wijzen. Je kunt nu voortaan ook uren eindigend met een decimale notering invoeren. Je hoeft nu niet langer meer ingewikkeld van uren naar minuten om te rekenen. Je kunt nu direct het decimale getal achter de komma invullen. Dit gaat nu als volgt;

Uren

– Als je een cijfer invoert zonder toevoegingen, bijvoorbeeld: 14 dan worden er 14 uren berekend.
– Als je een cijfer invoert met een komma, bijvoorbeeld: 4,0 (in plaats van een komma kun je hier ook een punt gebruiken) dan worden er 4 uren berekend.
– Als je een cijfer invoert met een komma, bijvoorbeeld: 4,5 (in plaats van een komma kun je hier ook een punt gebruiken) dan worden er 4 en een halve uren berekend.
– Als je een cijfer invoert met een komma, bijvoorbeeld: 4,75 (in plaats van een komma kun je hier ook een punt gebruiken) dan worden er 4 uur en drie kwartier berekend.

Dagen

– Als je een cijfer invoert met toevoegingen van de letter d, bijvoorbeeld: 14d: dan worden er 14 dagen dagen berekend ten opzichte van het rooster.

Support op maat

De nieuwe support omgeving is een feit. De support omgeving van Vrijedagen was altijd al bereikbaar voor iedereen via het vraagteken in de rechterbovenhoek van de applicatie.

supportKnop

Om deze reden hebben we de volledige support omgeving ook voor iedereen herschreven, zodat elke type gebruiker nog makkelijker een antwoord vindt op zijn vraag. In de nieuwe omgeving hebben we portals gecreëerd voor medewerkers, managers en beheerders.

support

Laat het ons weten wat je ervan vindt!


 

 

banner_1

Met VrijedagenNu willen wij je periodiek informatie geven hoe je meer uit de Vrijedagen applicatie kunt halen.

Vrijedagen.nl staat niet stil. Elke dag werken programmeurs aan het verbeteren van de Vrijedagen applicatie. We hebben gemerkt dat gebruikers met plezier met onze applicatie werken. Echter krijg je vaak niet mee wat er zoal mogelijk gemaakt wordt om de verlof of tijd registratie nog efficiënter te maken.

Door periodiek, proactief te voorzien van informatie die veelal ook op onze website (www.vrijedagen.nl) of op onze supportpagina (https://support.vrijedagen.nl/) te vinden is willen wij je de gelegenheid geven om meer uit Vrijedagen.nl te halen.

In de komende edities gaan we in op:

  • Nieuwe Updates en ontwikkelingen
  • Vernieuwde modules
  • De integratie met uren en tijdregistratie
  • Het Vrijedagen Partner Programma
  • Tevens zullen we functies gaan voorzien van instructie video’s
  • Er komt een webshop waarin je makkelijk zelf extra modules en licenties kunt aanschaffen.

Met Vriendelijke groet
Het Vrijedagen team