Overwerk opgave wijzigen of annuleren

Een overwerk opgave wijzigen of annuleren

Een medewerker of een beheerder kan een overwerkopgave wijzigen of annuleren.

Om een overwerk opgave te wijzigen of te annuleren ga je in het menu naar ‘Overzicht’ ⇒ ‘Mijn saldi’. Klik op het detail icoontje van het verloftype waar overwerk op wordt geboekt (meestal Tijd voor Tijd).

Hier vindt je het overzicht met alle overwerk opgaven. Selecteer de opgave die je wilt wijzigen of annuleren. Het detail van de aanvraag verschijnt. Kies hier ‘Wijzigen’ of ‘Annuleren’.

Let op: een aanvraag die gewijzigd is kan niet nog een keer gewijzigd worden.