Rondleiding Onderbreken en Herstarten

Bij de eerste keer inloggen in de VrijeDagen omgeving wordt een rondleiding gestart die je door de omgeving helpt en kennis laat maken met de verschillende hoofdfuncties. Deze rondleiding kan vanaf het begin gestopt worden door op de link te klikken in het eerste scherm, of rechtsonder in het scherm tijdens elke stap van de rondleiding.

Om deze rondleiding te herstarten klik je Rechtsboven ⇒ Herstart rondleiding