Storing 25/7/2018 – aanvragen scherm – status: opgelost

Het lijkt op dit moment niet mogelijk om een aanvraag te doen. Dit resulteert in de volgende foutmelding; Attribute Dag.Reden does not allow NULL values Parameter name: value

08:15 25/7 Het ontwikkelteam heeft dit uiteraard met de hoogste prioriteit opgepakt. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer het probleem is opgelost.

08:53 25/7 De oorzaak is achterhaald en de oplossing wordt op dit moment getest.

09:43 25/7 Het probleem is opgelost en zou niet langer meer zichtbaar mogen zijn op jullie VrijeDagen applicatie