Storing VrijeDagen 4/1/2022

Het lijkt op dit moment niet mogelijk om in te loggen op VrijeDagen. Excuses voor het ongemak.

Volg hier de voortgang van de storing;

08:25 – Storing gemeld.

09:50 – Oorzaak achterhaald (Network Hardware failure appears to be the root cause, currently working on replacement of same)

10:50 – Hardware wordt hersteld/geconfigureerd, waarmee de backup opnieuw wordt geïnstalleerd om 12:00 uur

12:15 – Verbinding lijkt zich langzaam aan weer te herstellen.

12:28 – De storing is verholpen en alles lijkt weer te werken.

Bedankt voor je geduld