Vrijedagen2day December 2015 – Jaarverwerking

Welkom bij Vrijedagen2day                                                 vrijedagen 2 day picture

Met Vrijedagen2day willen wij u periodiek informatie geven hoe u meer uit uw Vrijedagen applicatie kunt halen.

Vrijedagen.nl staat niet stil. Elke dag werken programmeurs aan het verbeteren van de Vrijedagen applicatie. We hebben gemerkt dat gebruikers met plezier met onze applicatie werken. Echter krijgt u vaak niet mee wat er zoal mogelijk gemaakt wordt om de verlof of tijd registratie nog efficiënter te maken.

Door u periodiek proactief te voorzien van informatie die veelal ook op onze website (www.vrijedagen.nl) of op onze supportpagina (https://support.vrijedagen.nl/) te vinden is willen wij u de gelegenheid geven om meer uit Vrijedagen.nl te halen.

In de komende edities gaan we in op:

• Nieuwe Updates en ontwikkelingen
  • Vernieuwde modules
  • De integratie met uren en tijdregistratie
  • Het Vrijedagen Partner Programma
  • Tevens zullen we functies gaan voorzien van instructie video’s
  • Er komt een webshop waarin u makkelijk zelf extra modules en licenties kunt aanschaffen.

In deze editie nemen we de Jaar verwerken / jaar afsluiten optie onder de loep.

Jaar verwerken / jaar afsluiten

We naderen de afsluiting van het huidige jaar. Wij hopen van harte dat het voor u een goed jaar is geweest
Welke stappen u kunt nemen wordt op de instructiepagina helder uitgelegd en ondersteund met een instructie video.

Mocht de link niet werken dan kunt u het volgende adres in uw browser zetten:
https://support.vrijedagen.nl/Kennisbank/jaar-verwerken-jaar-afsluiten/

Veel succes en wij zullen u in het nieuwe jaar informeren over de bovengenoemde items.

Met Vriendelijke groet
Het Vrijedagen team

prettige kerst afbeelding