Hoe kan ik de taal van de website/e-mails aanpassen?

Taal aanpassen van de website en/of e-mails

De taal van je eigen website en de taal van de e-mails die je ontvangt kunnen afzonderlijk van elkaar worden aangepast in het profiel overzicht.

Voor beheerders

• Wil je de standaard taal aanpassen van de website en/of e-mails? Dit kun je doen in de systeem instellingen. Lees hier meer.
  • Wil je de taal aanpassen voor een andere gebruiker dan jezelf? Dit kun je doen in het medewerker wijzigen scherm van die gebruiker. Lees hier meer.