Eigen gegevens: profiel

Klik hier om te lezen wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent.

Klik hier om meer te lezen over het aanstellen van een tijdelijke vervanger als manager.

Profiel

Elke medewerker heeft een eigen profiel waarin de medewerker zelf kan aangeven in welke taal hij/zij de applicatie wil zien, in welke taal de e-mail gestuurd moet worden, of waar hij/zij het wachtwoord kan wijzigen.
Daarnaast is er nog meer informatie te vinden over de medewerker.

Je kunt het profiel inzien door rechtsboven op je initialen te klikken. Een menu verschijnt dan, waaronder het kopje “Profiel”. Klik hierop, je wordt direct naar je eigen profiel geleid.

De volgende informatie staat op het overzicht “profiel” van de gebruiker:

• Naam
  • Functie
  • Afdeling
  • Personeelsnummer
  • Authoriseerder verlof
  • De rollen (medewerker, manager, administrator of systeem beheerder)
  • E-mailadres VrijeDagen account (het e-mailadres waarop je werkgever je berichten stuurt vanuit de applicatie)

Hiervan kun je de gegevens niet wijzigen. Wijzigingen kunnen enkel doorgevoerd worden door de beheerder, onder het kopje ‘Instellingen (tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Gebruikers’ ⇒ ‘Overzicht’. Vind hier meer informatie over medewerkers wijzigen.

Verder staan er de volgende opties die wel in dit overzicht gewijzigd kunnen worden:

• Taal voor de e-mail(s)
    Hier kun je de taal wijzigen van de te ontvangen e-mails. Je kunt kiezen uit 9 verschillende talen.
  • Taal voor de website
    Hier kun je de taal wijzigen voor je eigen website. Ook hier kun je kiezen uit 9 verschillende talen.
    De administrator kan een algemene taal instellen voor het volledige systeem, maar de individuele taal overheerst hierin.
  • Let op! Deze functie geldt alleen voor gebruikers die ook de manager rol hebben.
    Tijdelijke vervanger:
    Hierin kun je een vervanger kiezen die jouw rechten tot goed en -afkeuren tijdelijk overneemt. Dit wordt voornamelijk gebruikt in tijden van absentie. Het vakje is alleen beschikbaar voor gebruikers met rol van manager. LET OP! Vanaf het moment dat je dit invoert zal het per direct ingaan!
  • E-mailadres Compete account
    Dit is het e-mailadres van jouw Compete account.
  • Gebruikersnaam

Om deze data te wijzen druk je op ‘Wijzigen’.

In dit scherm kun je vervolgens de volgende gegevens aanpassen:

• Gebruikersnaam: De naam die je gebruikt om in te loggen.
  • E-mailadres Compete account: Het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen of om je inloggegevens op te vragen. Dit is het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij de registratie van je account. Dit kan een ander e-mailadres zijn waarop je werkgever je e-mailt ten aanzien van je verlofregistratie.
  • App taal: De taal waarin de applicatie wordt getoond.
  • E-mail taal: De taal waarin de applicatie naar jou schrijft via de e-mail.

In het menu links staan verschillende onderdelen waar ook data veranderd kan worden:

• Wachtwoord: Stel een nieuw wachtwoord in.
  • Externe aanmeldingen: Beheer je koppelingen met externe aanmeldingen, zoals Google of Microsoft, waarmee in VrijeDagen ingelogd kan worden. In verband met privacy issues bieden we niet langer meer de mogelijkheid aan om in te loggen met je Facebook inlog gegevens.
  • Twee-factor authenticatie: Beveilig je account nog beter met twee-factor authenticatie.

Klik hier om meer te lezen over het wijzigen van je wachtwoord.

Klik hier om te lezen wat je moet doen als je je wachtwoord vergeten bent.

Klik hier om meer te lezen over het aanstellen van een tijdelijke vervanger als manager.