Hoe ontvangt een nieuwe medewerker zijn/haar inloggevens?

Om ervoor te zorgen dat een medewerker kan inloggen moet je de medewerker in het systeem zetten. Lees hier meer over het invoeren van medewerkers in het systeem. Hiermee wordt er een account aangemaakt voor de medewerker.

Door het aanmaken van een nieuwe medewerker in het systeem ontvangt deze medewerker automatisch per mail zijn inloggegevens. In de e-mail die de gebruiker ontvangt staat tevens een link naar de inlogpagina van jullie eigen systeem (bedrijfsnaam.vrijedagen.nl). Let er dus op dat het e-mail adres goed is ingevuld en zorg ervoor dat de email functionaliteit aan staat. Deze optie kun je aanzetten via ‘Instellingen (tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Systeem’ ⇒ ‘Algemeen. . De optie ‘Verstuur mail’ staat onderaan.