Licentie informatie inzien

Klik hier om meer te lezen over profiel gegevens inzien.

Klik hier om meer te lezen over de algemene systeem instellingen.

Licentie informatie inzien

Het licentie informatie scherm kun je vinden onder ‘Instellingen (Tandwiel icoon rechtsboven)’ ⇒ ‘Licentie’ in het linkermenu. Hier kun je:

• De naam van de administratie veranderen waar je nu bent ingelogd.
  • Informatie inzien over de administratie.

Klik  linksbovenin op ‘hernoem alias’ om de administratie een andere naam te geven indien dit gewenst is.
Verder is hier informatie te vinden over:
  • De naam van de originele administratie
  • De huidige naam van de administratie
  • De einddatum van de licenties
  • Welke modules er bij je geïnstalleerd zijn. (Op het plaatje hierboven zijn alle modules geïnstalleerd.)
  • Aantal gebruikers: Het aantal actieve gebruikers die in het systeem kunnen staan (het aantal inactieve gebruikers dat in het systeem mag staan is ongelimiteerd). Als je meer actieve gebruikers wilt toevoegen, moet je het aantal licenties verhogen. Neem hiervoor contact met ons op.
  • De hoeveelheid licenties er op het moment in gebruik zijn.

Klik hier om meer te lezen over profiel gegevens inzien.

Klik hier om meer te lezen over de algemene systeem instellingen.