Nieuwsbrief April 2016

In deze editie nemen we Vrijedagen de App onder de loep.

Doen we een belangrijke mededeling voor beheerders van meerdere administraties!

Kondigen we de nieuwe handleidingen aan.

De app is uit (de mouw)

Na uitgebreid testen is het dan zover. De vrijedagen App is nu ook in de Apple App store verkrijgbaar.

Eerder was de App al voor Android beschikbaar.
Enkele klanten gebruiken de App al geruime tijd en de reacties zijn positief.
Iedere medewerker heeft nu zijn of haar verlof saldo altijd bij de hand, heeft direct inzicht in de bezetting van de afdeling en kan snel bepalen wanneer hij / zij het beste vrij kan nemen.

playstore appstore

toestel

Wat kan je ermee:

–              In een oogopslag je actuele saldo

–              Kalender overzicht wie wanneer verlof heeft

–              Ieder ingesteld type verlof aanvragen

–              Kiezen welke taal je wilt (Nederland of Engels)

Hoe kom je eraan:

Upgrade nu je account naar Professional of schaf de losse module aan voor de mobiele omgeving. Stuur ons een e-mail als je ook interesse hebt om dit ook voor jouw medewerkers en managers mogelijk te maken. Je krijgt dan een heldere offerte waarin je kunt aangeven of je alleen de App wilt of ook de upgrade naar de Professional versie wilt.

Dit jaar gaat Vrijedagen nog meer op de mobiele toer. Er zullen deze zomer nog extra mogelijkheden worden toegevoegd aan de mobiele omgeving waar we je van op de hoogte zullen stellen in de volgende nieuwsbrief. Denk aan: dat managers het verlof kunnen goedkeuren en ziekmeldingen zelf kunnen registreren.

Wilt je rustig lezen wat de mogelijkheden zijn bekijk op onze website bij oplossingen onze modules.

Speciale mededeling voor multi-administratie beheerders

Binnen Vrijedagen is het mogelijk om bedrijfsonderdelen onder te brengen in aparte administraties. Voor dit type beheerder heeft er recent een verandering plaatsgevonden. Het zal even wennen zijn, maar het switchen van administraties vindt nu plaats na het inloggen. Vanaf vandaag is het een stuk makkelijker om te schakelen tussen verschillende administraties (met dezelfde inlog gegevens). Het is niet langer meer nodig om hiervoor eerst uit te loggen.

De nieuwe handleidingen komen eraan

De nieuwe basis handleidingen staan klaar voor;

banner_1

Met Vrijedagen2day willen wij periodiek informatie geven hoe je meer uit de Vrijedagen applicatie kunt halen.

Vrijedagen.nl staat niet stil. Elke dag werken programmeurs aan het verbeteren van de Vrijedagen applicatie. We hebben gemerkt dat gebruikers met plezier met onze applicatie werken. Echter krijg je vaak niet mee wat er zoal mogelijk gemaakt wordt om de verlof of tijd registratie nog efficiënter te maken.

Door periodiek, proactief te voorzien van informatie die veelal ook op onze website (www.vrijedagen.nl) of op onze supportpagina (https://support.vrijedagen.nl/) te vinden is willen wij de gelegenheid geven om meer uit Vrijedagen.nl te halen.

In de komende edities gaan we in op:

• Nieuwe Updates en ontwikkelingen
  • Vernieuwde modules
  • De integratie met uren en tijdregistratie
  • Het Vrijedagen Partner Programma
  • Tevens zullen we functies gaan voorzien van instructie video’s
  • Er komt een webshop waarin je makkelijk zelf extra modules en licenties kunt aanschaffen.

Met Vriendelijke groet
Het Vrijedagen team