Nieuwsbrief Juni 2017

In deze editie:

Nodigen we je uit voor een borrel op ons nieuwe kantoor

Een huishoudelijke mededeling ten aanzien van het wettelijke verlof

Kondigen we de mogelijkheid van Procentueel Ziekmelden aan

Tijdregistratie met een App

VrijeDagen.nl trekt een nieuw jasje aan…

Vrijedagen.nl en haar moederbedrijf Compete | IT Solutions werken vanuit Schiedam aan vele oplossingen welke processen beter (kunnen) maken. Om tot de beste prestaties te komen is het van belang dat wij ons zelf ook in een fijne omgeving bevinden en ons hier goed bij voelen. Wij zijn om deze reden afgelopen maanden hard aan de slag gegaan om ons kantoor in een nieuw jasje te steken. Wij zijn ontzettend trots op ons eindresultaat en denken mede door deze omgeving onze klanten nog beter te kunnen helpen en zeker ook harder te kunnen groeien. Na al deze positieve woorden vinden wij het natuurlijk harstikke leuk om ons nieuwe kantoor aan u te tonen. Wij doen dit op 12 juni tussen 16:00 en 19:00 onder het genot van een hapje en een drankje. Ons bezoekadres is ongewijzigd, wat inhoudt dat wij u dan verwachten op de Algerastraat 7, 3126BS te Schiedam.

Aanmelden kan via info@vrijedagen.nl

Een huishoudelijke mededeling ten aanzien van het wettelijke verlof van 2016

Let op! Per 1 juli vervalt het wettelijk verlof van 2016. Als medewerkers deze niet voor 1 juli van dit jaar hebben geconsumeerd, zal dit komen te vervallen. Met het verlof opbouw rapport is het mogelijk om te controleren of er nog medewerkers zijn binnen jouw firma die dagen overhebben (Als dit rapport niet beschikbaar is, zullen de wettelijke dagen sowieso niet komen te vervallen, omdat deze functie in jullie omgeving niet staat geactiveerd).

Hebben medewerkers nog wettelijk verlof over van 2016 dan zullen ze dit de komende weken moeten opmaken en anders komen deze automatisch te vervallen. Het is binnen VrijeDagen ook mogelijk om deze periode voor individuele gevallen op te schorten.

Procentueel ziekmelden

Wat doe je met medewerkers die deels terugkeren vanuit ziekteverlof? Zeer binnenkort breiden we de module ziekmelden uit met de mogelijkheid om medewerkers vanuit het ziekteverlof deels te laten terugkeren. Dit houdt het volgende in;

  • Alle ziekmeldingen voortaan in dezelfde omgeving beheren
  • Verbeterd inzicht in aan- en afwezigheid
  • Complete rapportages ten aanzien van het ziekteverlof

Met Vrijedagen kunnen managers en/of beheerders medewerkers ziek-  en beter melden. Dit is tevens zichtbaar in het saldo van de medewerker en wordt getoond in de actuele bezettingsgraad. Uiteraard kan de ziekteregistratie ook meegenomen worden in de verschillende rapportages.

Let op! Het bovenstaande gaat over de module ziekmelden. Dit is onderdeel van het professionele pakket, maar is ook los verkrijgbaar. Neem contact op met onze supportdesk voor meer informatie. Onze medewerkers lichten u graag in over de mogelijkheden van onze meest gebruikte module.

Tijdregistratie met een App

Naast een App voor verlofregistratie hebben we nu ook een App ontwikkeld voor Tijdregistratie. Via Vrijedagen kon je al langer de gewerkte uren bijhouden van je medewerkers door te klokken via een terminal met pasjes en druppels. Nu is het ook mogelijk om je medewerkers uren te laten registeren in de bekende Vrijedagen omgeving via de smartphone met een App.

 

 

 

 

 

 

 

Vrijedagen is gespecialiseerd in de koppeling tussen tijd- en verlofregistratie. Via het kloksysteem is de aan – en afwezigheid van de medewerkers in één oogopslag inzichtelijk bij controles of calamiteiten. Daarnaast is het nu mogelijk om handmatig uren te schrijven op verschillende projecten, locaties en activiteiten. De gewerkte uren kunnen via weekstaten worden gecontroleerd en vervolgens worden verwerkt naar de gewenste doeleinden, zoals bijvoorbeeld overwerk- en tijd voor tijd registratie.

Let op! Het bovenstaande gaat over de module tijdregistratie. Neem contact op met onze supportdesk voor meer informatie. Onze medewerkers lichten u graag in over de mogelijkheden van onze meest gebruikte module.


banner_1

Met VrijedagenNu willen wij je periodiek informatie geven hoe je meer uit de Vrijedagen applicatie kunt halen.

Vrijedagen.nl staat niet stil. Elke dag werken programmeurs aan het verbeteren van de Vrijedagen applicatie. We hebben gemerkt dat gebruikers met plezier met onze applicatie werken. Echter krijg je vaak niet mee wat er zoal mogelijk gemaakt wordt om de verlof of tijd registratie nog efficiënter te maken.

Door periodiek, proactief te voorzien van informatie die veelal ook op onze website (www.vrijedagen.nl) of op onze supportpagina (https://support.vrijedagen.nl/) te vinden is willen wij je de gelegenheid geven om meer uit Vrijedagen.nl te halen.

In de komende edities gaan we in op:

  • Nieuwe Updates en ontwikkelingen
  • Vernieuwde modules
  • De integratie met uren en tijdregistratie
  • Het Vrijedagen Partner Programma
  • Tevens zullen we functies gaan voorzien van instructie video’s
  • Er komt een webshop waarin je makkelijk zelf extra modules en licenties kunt aanschaffen.

Met Vriendelijke groet
Het Vrijedagen team