Rapportage: Verlof opbouw

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Verlof opbouw rapport

Sinds 2012 is een Nederlandse wetgeving actief, waarin beschreven staat dat het jaarlijks toegekende saldo opgedeeld moet zijn in 2 delen: een wettelijke deel, en een bovenwettelijk deel.
Het wettelijke deel is 4x een werkweek, en een half jaar geldig na het einde van de boekjaar. Het bovenwettelijke deel is 5 jaar geldig na het eind van het boekjaar, en bestaat uit de rest van het saldo.

Om een overzicht te zien van de opbouw van dit verlof kun je naar het medewerker saldi overzicht gaan, maar dan zie je enkel de opbouw van één specifieke medewerker. Je kunt er ook voor kiezen om de opbouw van alle medewerkers tegelijk te bekijken. Ga hiervoor naar ‘Rapportage’ ⇒ ‘Verlof opbouw rapport’.

verlof opbouw rapport

 

 

 

 

 

 

Hier kun je het jaar selecteren, samen met het verloftype waar de wetgeving van 2012 op staat geactiveerd. Maar vervolgens een keuze of je maar 1 enkele medewerker wilt bekijken, of dat je alle medewerkers tegelijk wilt zien. Klik daarna op “toon rapport”.

verlof opbouw rapport. 2

 

 

 

 

 

 

 

Je ziet dat het schema is opgedeeld in 3 kolommen. De linker kolom geeft de bijboekingen, jaarlijkse opbouw en het restsaldo van vorig jaar aan. De midden kolom geeft het opgenomen verlof, vervallen verlof, en verkochte verlof aan. In de rechter kolom staat de opbouw van het huidige resterende saldo. Het geeft de verdeling aan tot wanneer het saldo geldig is, en hoeveel dit is.

 

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.