Overzichtspagina: Tijdregistratie rapportages

Klik hier om meer te lezen over rapportages omtrent ziekte.

Klik hier om meer te lezen over rapportages omtrent verlof.

Tijdregistratie rapportages

Het is mogelijk om verschillende soorten rapportages uit te draaien vanuit de Vrijedagen omgeving. Met de rapportages is het mogelijk om verschillende zaken overzichtelijk te tonen. Dit kan verschillen van een lijst met de aanvragen van de medewerkers tot een lijst met alle medewerkers die op het moment ziek zijn.

Het is handig om te weten welke informatie er getoond wordt met de verschillende rapportages. Hieronder vindt je een lijst terug met de verschillende rapportages en waarvoor je deze het best kunt gebruiken.

Aanwezigheid:

Via een aanwezigheid rapport kan er een overzicht worden gegenereerd van de aanwezigheid van één of alle medewerkers tegelijk. Aan het eind van het jaar kan het nodig zijn een rapportage uit te draaien voor het jaarverslag of boekhouder. Met dit rapport kan je makkelijk terugvinden uur de medewerkers per dagen hebben gewerkt. Hiernaast kan je ook zien op welke tijdstippen de medewerker heeft in- en uit geklokt.

Urenverantwoording:

In dit rapport kan je terugvinden wat de urenopbouw is geweest van de medewerkers. Zo kan je, per dag, terugvinden hoeveel uren de medewerker gewerkt heeft, hoeveel uren hij volgens het rooster gewerkt zou moeten hebben, de duur van de pauze en een optelsom waaruit blijkt hoeveel uur de medewerker daadwerkelijk gewerkt heeft.

Periodieke urenverantwoording:

Gebruik dit rapport om een maandelijks (periodiek) overzicht te krijgen van de overwerk uren van medewerkers. Het gebruik van weekstaten is voor dit type rapport niet noodzakelijk.

Dit overzicht geeft per medewerker een duidelijk beeld van hoe de medewerker zijn dagen heeft gevuld. Afwezigheid en aanwezigheid van de medewerker kan je in dit rapport terugvinden. Hiernaast kan je ook zien, als er overwerk regels zijn ingesteld op de omgeving, hoeveel de medewerker heeft overgewerkt en hoeveel extra uren hiervoor geteld worden.

Weekstaat rapport:

Via een weekstaat rapport kan er een overzicht worden gegenereerd van de weekstaten van alle medewerkers tegelijk. In dit rapport kan je zien of de medewerker de weekstaat heeft ingediend en of deze al is goedgekeurd. Als de weekstaat is goedgekeurd kan je ook terugvinden door wie de weekstaat is goedgekeurd.

Maand:

Via een maand rapport kan er een overzicht worden gegenereerd met het overwerk van alle medewerkers tegelijk, dat via de weekstaat is bijgeboekt op een verloftype. Aan het eind van het jaar kan het nodig zijn een rapportage uit te draaien voor het jaarverslag of boekhouder. In dit rapport wordt zichtbaar hoeveel uren de medewerker heeft overgewerkt. Hiernaast kan je ook zien of de medewerker overwerk verkocht heeft en of dit nog moeten worden goedgekeurd.

Klik hier om meer te lezen over rapportages omtrent ziekte.

Klik hier om meer te lezen over rapportages omtrent verlof.