Rapportage: Aanvragen overzicht

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Het aanvragen overzicht

Dit overzicht is te vinden in het menu onder ‘Rapportage’ ⇒ ‘Aanvragen overzicht’. Dit overzicht geeft per medewerker een duidelijk beeld van de status van alle aanvragen. Het geeft aan welke aanvraag is goedgekeurd, welke afgekeurd, geannuleerd, of nog open staan.

aanvragen rapport

• Medewerker: Je kunt een specifieke medewerker kiezen om dit rapport voor te maken. Als je alle medewerkers wilt inzien, laat het dan op — maak een keuze —  staan.
  • Verloftype: Hetzelfde als voor de medewerker geldt, is ook zo voor het verloftype. Je kunt een verloftype selecteren, maar als je alle verloftypes tegelijk wilt inzien, laat deze dan op — maak een keuze — staan.
  • Begin periode: Vul de begin datum in van de periode waarin je het aanvragen rapport wilt opvragen.
  • Eind periode: Vul de eind datum in van de periode waarin je het aanvragen rapport wilt opvragen.

aanvragen rapport 3

Klik je op “exporteren” in plaats van “toon rapport”, dan zal er een export gemaakt worden in de vorm van een csv (excel) bestand. In dit bestand kun je ook gemakkelijk filteren op bijvoorbeeld de datum, of de status van de aanvraag.

Ziekte rapportage

Het aanvragen rapport is een uitstekend rapport om ook inzicht te behouden in het aantal ziekmeldingen van een medewerker. Om deze te kunnen opvragen kun je de medewerker en het verloftype voor ziekteregistratie selecteren. Als je de ziekmeldingen van alle medewerkers in 1 oogopslag wilt inzien, vul dan niets in voor ” medewerker – maak een keuze -“.