Rapportage: Maand

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Maand

Via een maand rapport kan er een overzicht worden gegenereerd met het overwerk van alle medewerkers tegelijk. Aan het eind van het jaar kan het nodig zijn een rapportage uit te draaien voor het jaarverslag of boekhouder. Dit scherm is toegankelijk vanaf het linker menu. Ga naar ‘TIJDSREGISTRATIE (bovenaan de pagina)’  ‘Rapportage’ ‘Maand’.

Hierboven wordt een voorbeeld van een uitgedraaid rapportage getoond. Bovenin zie je verschillende kopjes zoals Volledige naam, Overwerk tijd enz.

Volledige naam: Hier vindt je de naam van de medewerkers in terug

Dagen op kantoor: Hier vindt je het aantal dagen terug dat de medewerker is in geklokt in de gekozen periode

Overwerk tijd: Hier kan je zien hoeveel de medewerker heeft overgewerkt

Te betalen: Hier vindt je het aantal uren dat de medewerker verkocht heeft en die nog betaald moeten worden

Filters instellen

Bovenin heb je knoppen om naar links en rechts te gaan en de knoppen ‘vandaag’ en ‘verversen’. Met de pijltjes naar links en rechts kan je een maand opschuiven.