Rapportage: Multi rapport export

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Multi rapport export

Via een multi rapport rapport worden er de volgende drie rapporten geëxporteerd en gemaild: Verlofbalans, Opgenomen verlof en het Aanvragen overzicht. Aan het eind van het jaar kan het nodig zijn een rapportage uit te draaien voor het jaarverslag of boekhouder. Dit scherm is toegankelijk vanaf het linker menu. Ga naar ‘Instellingen (tandwiel rechtsboven)’ ⇒ ‘Rapportage’ ⇒ ‘Multi rapport export’.

Het e-mailadres waar de rapporten heen worden gestuurd wordt éénmalig door ons ingesteld.