Rapportage: Urenverantwoording

Klik hier om meer te lezen over rapportage mogelijkheden voor beheerders.

Urenverantwoordingsrapport

Het urenverantwoordingsrapport creëert een csv-bestand (Comma Separated Value) van de periode die je hebt ingevoerd, met alle ingeboekte saldo mutaties. Dit type bestand is eenvoudig te openen met bijvoorbeeld Microsoft Excel. Om dit rapport op te kunnen vragen ga je naar ‘Rapportage’ ⇒ ‘Urenverantwoordingsrapport’. Het volgende scherm verschijnt:

Urenverantwoordingsrapport

• Begin: Voer hier de begin datum in van de periode waarvoor je het rapport wilt opvragen. Gebruik het icoontje van de kalender om in een agenda de juiste datum te selecteren.
  • Einde: Voer hier de eind datum in van de periode waarvoor je het rapport wilt opvragen. Gebruik het icoontje van de kalender om in een agenda de juiste datum te selecteren.
  • Medewerker: Selecteer hier de medewerker voor wie je het uren verantwoordingsrapport wilt opstellen. Als je wilt dat alle medewerkers getoond worden in het rapport, laat het dan op — maak een keuze — staan.
  • Dienstverband: Selecteer hier het dienstverband waarvan de medewerkers in het rapport weergegeven moeten worden.